Rákblog

Naplószerűség

Naplószerűség

2. tétel - Allegretto

2021. október 09. - pomperyberlin

2021-10-09

berlin-buch_felett_az_eg_2.jpg

Berlin-Buch felett az ég

 

 

Hétfőn bement, kedden behelyezték a "port"-ot, 48 órán keresztül csöpögtették belé a méregkoktélt, majd csütörtökön délután hazaengedték.

 

 

Ezt is jól viselte. Állítása szerint időnként érez némi bizsergést, zsibbadást az ujjbegyein. Néha pedig émelygést, ami ellen gyógszert szed. Küllemre nem látok semmilyen változást, alapállásban jó hangulatban van. Talán fáradékonyabb, mint korábban. Tegnap, pl. lefeküdt pihenni ebéd után. Viszont semmilyen programot nem akar tervezni, nyomásként éli meg, ha kirándulni szeretnénk vele. Ugyanakkor változatlanul megteszi a maga napi 2-3 km-es sétáját a környéken, mondjuk, az ALDI-hoz, a postaládához, stb.

vadszolo_1.jpg

 

Változatlanul bizakodó vagyok és élvezem az eddig kellemes, napsütéses őszt a környékünkön.

 

 

Mint például ezt a vadszőlőt a lakópark kerítésén.

 

 

 

romantikus_udvar_1.jpg

Az utcai sima front nem utal arra, hogy milyen romantikus kert van a ház mögött. És csak most fedeztem föl, mert eddig sose közelítettem Alt-Hermsdorf felé hátulról a Fließ felől, ahonnan egy keskeny ösvény vezet a vadszőlős modern lakópark mellett ide.

 

 

 

 

Alt-Hermsdorf utcán áll az Auenhof Café-tól 30 méterre ez a nyilván műemlék-épület. A hajdani parasztházat tetőtől talpig szanálják. Az elkorhadt tartógerendák (Fachwerk) látványa költséges restaurálásra utal

alt-hermsdorf.jpg

restauralas_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bionytalansag.blog.hu/api/trackback/id/tr4516716098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása